برگزاری مسابقه علمی عملی دوره ابتدایی
به دنبال اجرای مرحله اول مسابقه و اعلام اسامی برترین کلاس های مجتمع آموزشی، مقدمات اجرایی مسابقه فوق الذکر از بهمن ماه 1387 آغاز گردید.
اولین گام اجرایی، جمع آوری سئوالات عملی پیشنهادی همکاران در تمامی مجتمع ها بود.
سپس همکارانی که در زمینه سنجش و اندازه گیری آزمون های پیشرفت تحصیلی دارای تجارب مثبتی بودند انتخاب شده از آنها درخواست گردید برای فراهم کردن شرایط یکسان برای همه دانش آموزان متناسب با اصول سنجش و اندازه گیری نسبت به طراحی سئوالات اقدام نمایند و برای استانداردکردن سئوالات و تعیین اعتبار و روایی آنها اقدامات مناسبی از طرف ستاد اجرایی مسابقات انجام گردید.
پس از استانداردکردن و اطمینان از روایی سئوال ها، برای اولین بار نسبت به تعیین ملاک های داوری سئوالات اقدام گردید. طوری که هر سئوال در هر درسی و در هر گروهی دارای ملاک های تخصصی و عمومی بود که داوران بتوانند به راحتی نسبت به عملکرد گروه های دانش آموزی در دروس متفاوت قضاوت نمایند.
پس از پایان فعالیت های فنی در زمینه آزمون سازی، تعداد 105 نفر از دانش آموزان در قالب گروه های 3 نفره در 2 پایه چهارم و پنجم در روز شنبه مورخ 5 اردیبهشت ماه 1388 در محل مجتمع آموزشی توحید پسران در سه آزمون عملی ریاضی، فارسی و علوم به رقابت پرداختند.
این مسابقه در 34 گروه دانش آموزی از ساعت 8:30 صبح آغاز و در ساعت 16 به پایان رسید.
12 آموزگار از تمامی مجتمع ها داوری مسابقات را بر عهده داشتند و هر گروه دانش آموزی در دروس تعیین شده، به 6 سئوال در 50 دقیقه در سه نوبت جداگانه پاسخ دادند.
ستاد اجرایی مسابقه، تلاش خود را معطوف به تامین شرایط فیزیکی، روانی، علمی مناسب و برابر برای همه دانش آموزان نموده بود تا آنان بتوانند با سهولت آزمون خود را پاسخ دهند.
در پایان مسابقه به تمامی دانش آموزان شرکت کننده هدیه ویژه ای از طرف این مجتمع اهدا گردید.
نتایج این آزمون به زودی در قالب گروه های دختر و پسر در سه گروه از رتبه اول تا سوم اعلام و برندگان مورد تشویق و تمجید قرار خواهند گرفت.